Social media

Facebook icoon

Approved
NutriCentrum
Karlijn
Koudstaal
NutriCentrum Nederland
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Mijn naam is Karlijn Koudstaal, ik ben diëtist/ leefstijlcoach en gezondheidswetenschapper. In januari 2017 heb ik NutriCentrum, praktijk voor voedings- en leefstijladvies, opgericht en de diëtisten/leefstijlcoaches zijn gespecialiseerd in kindervoeding, voeding bij afvallen, hart- en vaatziekten en diabetes type 2. NutriCentrum is gevestigd in Almere Buiten, Lelystad, Amsterdam en Zandvoort. We zijn actief en groeiend, de website is recent live: www.nutricentrum.nl We hebben een specifieke wijze van behandelen: we kijken naar haalbare doelen die voor de lange termijn kunnen worden volgehouden. Stap voor stap: dus geen ‘snelle resultaten’. Er wordt liever niet gewerkt met een dieet, maar het doel is om een bewuster en gezondere leefstijl aan te houden om zo vitaal ouder te worden. Naast persoonlijke begeleiding hebben wij in Almere het Cool 2B Fit programma voor kinderen met overgewicht/ obesitas (8-13 jaar). Dit leefstijlprogramma (in groepsverband) duurt 1,5 jaar en ouderparticipatie is een vereiste. Sport, spel, leren over voeding en focus op meer zelfvertrouwen onder begeleiding van een sportcoach, kinderfysio, diëtist en orthopedagoog.
Facebook: Facebook
Approved
dietistemarion
Marion
Jansen-Manders
Dietiste Marion Jansen-Manders
Kinderdiëtist
Biografie: In 1987 afgestudeerd. Daarna tot 2014 gewerkt bij Thuiszorg Pantein. Daar werkte ik met alle leeftijden en doelgroepen en had ik als kinderdiëtist het aandachtsgebied jeugdgezondheidszorg. In 2014 ben ik gestart met een zelfstandige praktijk. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen dochter en zoon, geboren en getogen in Volkel. In mijn vrije tijd schilder ik graag en sport ik bij een gym club (waarbij gezellig samen actief zijn voorop staat). Verder heb ik als hobby’s koken, lezen en tuinieren.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Anita
Anita
Badart
Voedingspraktijk Rond&Gezond
Kinderdiëtist
Biografie: begonnen als onderzoeksdiëtist aan de universiteit maastricht, vervolgens gespecialiseerd in zwangeren-kinderen met aanvullende lactatiekunde opleiding
Approved
Denisemoerland
Denise
Moerland
De Bloei Diëtistenpraktijk voor Jeugd en Gezin
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Hoi allemaal, ik ben Denise Moerland en sinds 2016 werkzaam als kinderdiëtist en diëtist bij De Bloei Diëtistenpraktijk voor Jeugd en Gezin. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik de volgende specialisaties gevolgd: kindervoeding en kinderdiëtetiek, voeding en diabetes, autisme en gerelateerde eetproblemen bij kinderen + de verdieping en behandeling van eetstoornissen voor diëtisten.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
LEEF
Merle
Leenders
LEEF Lekker eten en fit
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Ik ben Merle Leenders, kinderdietist en eetcoach bij Lekker Pûh!!! in de regio Arnhem. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool te Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis opgedaan over verschillende ziektebeelden en heb mij gespecialiseerd in de kinderdiëtetiek. Hiervoor heb ik de minor kind en omgeving gevolgd en heb verschillende stages op kinderen gericht doorlopen. In 2016 heb ik de post-HBO opleiding kindervoeding en kinderdietetiek succesvol afgerond. Vervolgens ben ik mijn eigen kinderdiëtistenpraktijk gestart met inmiddels 4 locaties in Arnhem en omgeving.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
EetBewust.nu
Merlin
Vollenbroek
EetBewust.nu
Kinderdiëtist
Biografie: In 2014 heb ik de post HBO opleiding kinderdiëtetiek gevolgd. Ik zie al langere tijd kinderen in mijn praktijk, maar het aantal is de laatste jaren flink gegroeid. Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van 2 gezonde kinderen en ervaar ik zelf ook hoe lastig het soms kan zijn om om te gaan met alle invloeden vanuit de omgeving. In veel winkels waar je komt wordt wel wat lekkers aangeboden en opa en oma mogen ze toch wel verwennen met ranja en een ijsje? Mijn doel is om op een kindvriendelijke manier ouder en kind te coachen naar een betere eetsituatie voor het hele gezin. In samenwerking met gemeente en andere zorgprofessionals bieden we het Cool2befit programma aan voor kinderen met overgewicht en obesitas. Daarnaast kunnen jullie bij mij terecht voor: - Koemelkallergie - Andere allergieën en preventie van allergië - Onverklaarbare buikpijn - Problemen met de ontlasting eters, verstopping of diarree (Eventueel fodmap) - Kritische eters of slecht etende kinderen of Eetproblemen bij autisme - Afbuigende groeicurve - Overgewicht of obesitas - Ondergewicht
Facebook: Facebook
Approved
Tine
Tine
Lauwers
Eten Met Plezier Tilburg
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Ik werk ik Reusel en Tilburg als kinderdiëtist
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Naomiw
Naomi
de Werdt
Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt
Kinderdiëtist
Biografie: Samenwerken met mensen en coachen is wat ik leuk vind. Daarnaast sta ik voor kwaliteit en maatwerk. Ik richt me op uw specifieke wensen en mogelijkheden. Soms zijn kleine aanpassingen binnen uw eetgewoonte al voldoende, voor een goed resultaat. Als diëtist kan ik u helpen om hier praktische keuzes in te maken. Na mijn vierjarige opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik van 2002 tot augustus 2015 als diëtist werkzaam geweest bij een grote thuiszorgorganisatie. Met ingang van november 2013 is een lang gekoesterde droom uitgekomen en heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk geopend binnen Medisch centrum De Brink te Empel . In augustus 2015 is een nevenvestiging in Rosmalen bijgekomen en in december 2017 een nevenvestiging in 's-Hertogenbosch Noord.
Approved
Angelique Kaldenbach
Angelique
Kaldenbach
Diëtistenpraktijk Angelique Kaldenbach
Kinderdiëtist
Biografie: Binnenkort meer informatie over Angelique
Approved
Daniëlle Horstman
Daniëlle
Horstman
Dietheek
Kinderdiëtist
Biografie: Binnenkort meer informatie over Daniëlle
Approved
Els Modderman
Els
Modderman
Diëtistenpraktijk Els Modderman
Kinderdiëtist
Biografie: Sinds 2013 ben ik gestart als diëtist en kreeg ik meteen de mogelijkheid om mezelf zelfstandig te vestigen in een multidisciplinair centrum gericht op zorg rondom kinderen. Dit doe ik nu al 5 jaar met veel plezier. Ondertussen werk ik nu ook een jaar bij Revant, een kinderrevalidatiecentrum. Hier draai ik samen met de collega’s het eetteam, wat ontzettend interessant en uitdagend werk is. In 2014 ben ik bij het NKD gestart als secretaris. Ook dit werk doe ik met een grote passie. Het vakgebied verbeteren en me actief inzetten voor de specialisatie kinderdiëtetiek vind ik ontzettend leuk. In 2018 ga ik mijn nieuwe functie als penningmeester uitvoeren.
Approved
Gaby Herweijer
Gaby
Herweijer
Voeding + Advies
Kinderdiëtist
Biografie: (Kinder)diëtist, met specialisatie coeliakie en maag/darmklachten
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Twitter: Twitter
Jump to page:
1 2