Social media

Facebook icoon

Approved
riahabraken
Ria
Habraken
Voedingsadvies Groningen
Kinderdiëtist
Biografie: Met veel plezier werk ik als kinderdiëtist in mijn eigen praktijk Voedingsadvies Groningen en in het multidisciplinaire Eetteam Groningen. Met voeding kun je een groot verschil maken!
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
dietistemarion
Marion
Jansen-Manders
Dietiste Marion Jansen-Manders
Kinderdiëtist
Biografie: In 1987 afgestudeerd. Daarna tot 2014 gewerkt bij Thuiszorg Pantein. Daar werkte ik met alle leeftijden en doelgroepen en had ik als kinderdiëtist het aandachtsgebied jeugdgezondheidszorg. In 2014 ben ik gestart met een zelfstandige praktijk. Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen dochter en zoon, geboren en getogen in Volkel. In mijn vrije tijd schilder ik graag en sport ik bij een gym club (waarbij gezellig samen actief zijn voorop staat). Verder heb ik als hobby’s koken, lezen en tuinieren.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Anita
Anita
Badart
Voedingspraktijk Rond&Gezond
Kinderdiëtist
Biografie: begonnen als onderzoeksdiëtist aan de universiteit maastricht, vervolgens gespecialiseerd in zwangeren-kinderen met aanvullende lactatiekunde opleiding
Approved
Denisemoerland
Denise
Moerland
De Bloei Diëtistenpraktijk voor Jeugd en Gezin
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Hoi allemaal, ik ben Denise Moerland en sinds 2016 werkzaam als kinderdiëtist en diëtist bij De Bloei Diëtistenpraktijk voor Jeugd en Gezin. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik de volgende specialisaties gevolgd: kindervoeding en kinderdiëtetiek, voeding en diabetes, autisme en gerelateerde eetproblemen bij kinderen + de verdieping en behandeling van eetstoornissen voor diëtisten.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
LEEF
Merle
Leenders
LEEF Lekker eten en fit
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Ik ben Merle Leenders, kinderdietist en eetcoach bij Lekker Pûh!!! in de regio Arnhem. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool te Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis opgedaan over verschillende ziektebeelden en heb mij gespecialiseerd in de kinderdiëtetiek. Hiervoor heb ik de minor kind en omgeving gevolgd en heb verschillende stages op kinderen gericht doorlopen. In 2016 heb ik de post-HBO opleiding kindervoeding en kinderdietetiek succesvol afgerond. Vervolgens ben ik mijn eigen kinderdiëtistenpraktijk gestart met inmiddels 4 locaties in Arnhem en omgeving.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
EetBewust.nu
Merlin
Vollenbroek
EetBewust.nu
Kinderdiëtist
Biografie: In 2014 heb ik de post HBO opleiding kinderdiëtetiek gevolgd. Ik zie al langere tijd kinderen in mijn praktijk, maar het aantal is de laatste jaren flink gegroeid. Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van 2 gezonde kinderen en ervaar ik zelf ook hoe lastig het soms kan zijn om om te gaan met alle invloeden vanuit de omgeving. In veel winkels waar je komt wordt wel wat lekkers aangeboden en opa en oma mogen ze toch wel verwennen met ranja en een ijsje? Mijn doel is om op een kindvriendelijke manier ouder en kind te coachen naar een betere eetsituatie voor het hele gezin. In samenwerking met gemeente en andere zorgprofessionals bieden we het Cool2befit programma aan voor kinderen met overgewicht en obesitas. Daarnaast kunnen jullie bij mij terecht voor: - Koemelkallergie - Andere allergieën en preventie van allergië - Onverklaarbare buikpijn - Problemen met de ontlasting eters, verstopping of diarree (Eventueel fodmap) - Kritische eters of slecht etende kinderen of Eetproblemen bij autisme - Afbuigende groeicurve - Overgewicht of obesitas - Ondergewicht
Facebook: Facebook
Approved
Tine
Tine
Lauwers
Eten Met Plezier Tilburg
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Ik ben in 2015 afgestudeerd en heb daarna de post-HBO cursus Kindervoeding & Kinderdiëtetiek succesvol afgerond. Na het vervullen van een zwangerschapsvervanging ben ik in 2017 gestart als zelfstandig diëtist. Ik ben werkzaam in Tilburg en Reusel en richt me met name op kinderen met overgewicht en kritische eters.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Naomiw
Naomi
de Werdt
Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt
Kinderdiëtist
Biografie: Samenwerken met mensen en coachen is wat ik leuk vind. Daarnaast sta ik voor kwaliteit en maatwerk. Ik richt me op uw specifieke wensen en mogelijkheden. Soms zijn kleine aanpassingen binnen uw eetgewoonte al voldoende, voor een goed resultaat. Als diëtist kan ik u helpen om hier praktische keuzes in te maken. Na mijn vierjarige opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik van 2002 tot augustus 2015 als diëtist werkzaam geweest bij een grote thuiszorgorganisatie. Met ingang van november 2013 is een lang gekoesterde droom uitgekomen en heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk geopend binnen Medisch centrum De Brink te Empel . In augustus 2015 is een nevenvestiging in Rosmalen bijgekomen en in december 2017 een nevenvestiging in 's-Hertogenbosch Noord.
Approved
Kinderallergiedietist
Els
van den Heuvel
Kinder- & Allergiedietist Els van den Heuvel
Kinderdiëtist
Biografie: Kinder- & Allergiedietist Els van den heuvel is een praktijk gespecialiseerd in kindervoeding (o.a.voedselovergevoeligheid, maag- en darmklachten, afbuigende groeicurve, eetproblemen, onder- en overgewicht) en volwassenen met voedselovergevoeligheid en PDS/FODMAP dieet.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Jeanetje
Jeanette
Galama-van Erp
TWB Thuiszorg met aandacht
Kinderdiëtist
Biografie: Ik werk al 28 jaar als kinderdietist
Approved
Dirkjevanasselt
Dirkje
van Asselt
Dietistenpraktijk van Asselt
Kinderdiëtist
Biografie: met veel plezier en enthousiasme ben ik kinderdiëtist en praktijkhouder van Diëtistenpraktijk van Asselt
Facebook: Facebook
Approved
Julienne
Julienne
de Ruiter
Dieet Compleet, diëtistenpraktijk West-Friesland
Kinderdiëtist
Biografie: Ik ben afgestuurd aan de HvA in 1998 en heb sinds 2006 samen met 3 collega's een eigen maatschap. Hier zie ik veel kinderen en heb goede samenwerking met kinderartsen, jeugdartsen- en verpleegkundigen.
Facebook: Facebook
Approved
lindseykinderdietist
lindsey
Langenhof
Voedingswijs kinderdiëtist en eet-coach
Aspirant kinderdiëtist
Biografie: Ik ben afgestudeert als diëtist en daarna volledig gespecialiseerd in de begeleiding van baby, kind, jeugd en gezin. Alle behandelingen zijn afgestemd op de behoeften van het kind 0-18 jaar. Kinderen en jongeren met overgewicht worden begeleid vanuit de landelijk effectief bewezen methode Lekker Pûh!!!. Kritische eters en kinderen met poepproblemen worden begeleid met de speelse methode van de ‘kinder(di)eetcreatie‘. Daarnaast kun je bij mij terecht voor veel andere vragen en problemen rondom voeding, eten en leefstijl voor kind, jeugd en gezin. Ik ben gespecialiseerd in overgewicht bij kinderen, darmklachten, eetproblemen/kritisch eetgedrag en voedselallergie.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
nienkedrost
Nienke
Drost
Praktijk voor kinderdietetiek Nienke Drost
Kinderdiëtist
Biografie: In 1983 heb ik de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek te Amsterdam afgerond en hierna ben ik tot 2011 werkzaam geweest in het Deventer Ziekenhuis op de afdeling Jeugdzorg en de polikliniek kindergeneeskunde. In 2009 ben ik gestart met de Praktijk voor Kinderdietetiek. Naast mijn werkzaamheden als kinder-diëtist ben ik werkzaam als docent Voeding en Diëtetiek bij de HAN in Nijmegen.
Approved
t.jacobs
Trudy
Jacobs - van den Berg
Diëtistenpraktijk Trudy Jacobs
Kinderdiëtist
Biografie: Al bijna 38 jaar diëtist, waarvan ongeveer 20 jaar kinderdiëtist en daarnaast allergiediëtist. Nauwe samenwerking met jeugdartsen en kinderartsen, allergologen, MDL-artsen van het ElisabethTweesteden Ziekenhuis in Tilburg
Approved
ingridmimpen
Ingrid
Mimpen
Voeding & Zo Rotterdam
Kinderdiëtist
Biografie: Voeding&Zo Rotterdam is een kinderdiëtistenpraktijk gestart op 1 oktober 2006. Het is een uniek concept in de regio Rotterdam omdat specialistische dieet-en voedingszorg aan zuigelingen, kinderen en jongeren wordt gegeven. Er wordt intensief samengewerkt met de kinderartsen in de regio en met andere zorgverleners betrokken bij het kind. Specifieke doelgroepen waar wij ons op richten zijn: (ex)prematuren/dysmaturen, eetproblemen, voedingsproblemen bij verstandelijke beperking, eetproblemen en voedselallergie/intolerantie/coeliakie. Ingrid Mimpen is als cursusbegeleider betrokken bij de posthbo kindervoeding-en dietetiek (HAN) en geeft regelmatig scholingen of workshops op haar vakgebied.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
ankie
Ankie
Saaltink
Aan Tafel praktijk voor kinderdiëtetiek
Kinderdiëtist
Biografie: Ik werk al 30 jaar als ziekenhuisdiëtist op de kinderafdeling. Daarnaast heb ik op interne gewerkt, maar ook op chirurgie en neurologie. Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk als kinderdiëtist. Dat is een enorme verbreding van mijn blik en biedt nieuwe mogelijkheden. Ik ben gespecialiseerd in zieke kinderen en kinderen met een beperking. Ik werk uitsluitend op verwijzing en bij de patiënt aan huis in heel Oost-Nederland. Vervolgconsulten doe ik eventueel online.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
Kerngezond
Els
Burgmeijer
KernGezond
Kinderdiëtist
Biografie: Ik ben Els Burgmeijer, kinderdietist en psycholoog en gespecialiseerd in kritische eters en eetproblemen bij kinderen met autisme spectrum stoornissen.
Approved
Tonie
Tonie
van der Walle
Previtas
Kinderdiëtist
Biografie: Sinds oktober 2017 werk ik als kinder- en allergie dietist bij Previtas in de provincie Groningen. Ik zie vooral veel kinderen met overgewicht die begeleid worden binnen multi-diciplinaire programma's en daarnaast veel kinderen met allergie en/of eetproblemen.
LinkedIn: LinkedIn
Approved
guusjepeters
Guusje
Peters
De Kindereetcoach
Kinderdiëtist
Biografie: Werkzaam als kinderdiëtist en eigenaar van praktijk De Kindereetcoach. Ik werk met veel plezier met materialen van de Kinder(di)eetcreatie en met de Lekker Puh!!! methode.
Facebook: Facebook
Approved
CarineZwueste
Carine
Zwueste
Allévo Zorg en Dienstverlening
Kinderdiëtist
Biografie: Werk 28 jaar bij Allévo waarvan ongeveer 20 jaar als kinderdiëtist. Ik zie met name kinderen met voedselovergevoeligheid, afbuigende groeicurve/ondergewicht, darmklachten, slechte eters
Approved
PetraJ
Petra
Jongenelen
Diëtistenpraktijk Amersfoort-Noord én Diëtistenpraktijk Tollius
Kinderdiëtist
Biografie: Specialisatie coeliakie, kritische eters en kinderen met autisme
Approved
Eet-Wijzer
Saskia
van Os
Eet-Wijzer
Kinderdiëtist
Biografie: Na mijn studie Voeding en Diëtetiek heb ik eerst in een ziekenhuis en daarna 20 jaar bij een grote thuiszorgorganisatie in Flevoland ervaring opgedaan en had ik al het aandachtveld kindervoeding. In 2009 ben ik voor mezelf begonnen en heb verder mn specialisatie tav kindervoeding en dietetiek uitgebreid en maak oa deel uit van een eetteam en een kinderprakkijk met logopedist, orthopedagoog, kinderfysiotherapuet, kinderergotherapeut en een speltherapeut.
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved
carinpool
Carin
Pool
Carin Pool Voedingsbureau
Kinderdiëtist
Biografie: Ruim 15 jaar werkzaam als alround dietist in eerste lijn. Sinds 5 jaar gespecialiseerd in kinderdietetiek. In eerste instantie veel kinderen met overgewicht, laatste jaren vooral ondergewicht en ondervoeding en darmprolbmatiek bij kinderen.
Facebook: Facebook
Approved
LeonievdK
Leonie
vd Kruk-Koster
Voedingsadviesbureau Vie
Kinderdiëtist
Biografie: Sinds 1994 werkzaam als dietist, grotendeels in eigen praktijk. Laatste jaren uitsluitend nog als kinderdiëtist gespecialiseerd in voedselallergie, intolerantie en coeliakie.
Jump to page:
1 2 3 4