page contents

Aanmelden als lid NKD

Ben jij als diëtist actief op gebied van kindervoeding? Wil jij je inzetten voor het NKD? Vul onderstaand formulier in en meld je aan als nieuw lid. Lees vooraf Huishoudelijk reglement door. Vanaf 2024 zijn de jaarlijkse kosten voor het lidmaatschap € 25,00.

Door middel van dit formulier kun je je aanmelden bij het Netwerk Kinder Diëtisten (NKD). Na het invullen van het lidmaatschapsformulier en betaling van de contributie wordt je doorgeleid naar een pagina om je aan te melden op het ledendeel van onze website. Aanvullend ontvang je van ons nog een mail met downloadbare PDF. Hierin staan de gegevens waarmee je je hebt aangemeld als lid. Deze PDF is tevens je factuur.

Op het ledendeel kun je zien wie nog meer lid is, je hebt toegang tot informatie speciaal voor leden en kunt folders van het NKD downloaden.
Om toegang te krijgen tot het ledendeel zul je enkele gegevens moeten invullen en een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Aanmelden op het ledendeel is kosteloos.

Ben je kinderdiëtist of public health-diëtist dan kun je desgewenst de gegevens van je praktijk doorgeven om te laten vermelden op de kaart onder VIND EEN DIETIST. Dit is niet verplicht. Binnen 2 weken na aanmelding zijn je praktijkgegevens verwerkt op de kaart.